Trabzonspor'un kabus gecesi

Galatasaray, Trabzonspor için kelimenin tam anlamıyla kâbus oldu... Süper Lig'e müthiş bir başlangıç yapıp geride kalan 6 haftada 5 galibiyet 1 beraberlikle zirveye adını yazdıran Bordo-Mavililer, Ali Sami Yen Stadı'na da zafer ve tahtını korumak için gel

Trabzonspor'un kabus gecesi

Galatasaray, Trabzonspor için kelimenin tam anlamıyla kâbus oldu... Süper Lig'e müthiş bir başlangıç yapıp geride kalan 6 haftada 5 galibiyet 1 beraberlikle zirveye adını yazdıran Bordo-Mavililer, Ali Sami Yen Stadı'na da zafer ve tahtını korumak için gelmişti.

Öyle ki, Karadeniz temsilcisinde neredeyse 1 puan bile kabul edilecek bir skor olarak görülmüyordu. Fakat Trabzonspor için karşılaşma öncesindeki bu beklentiler ilk düdükle beraber Ali Sami Yen'in çimlerine gömüldü.

188 gün sonra...
Ligde iyi bir seri yakalayan Trabzonspor, Galatasaray karşısında neredeyse hiçbir varlık gösteremezken, sahadan farklı bir yenilgiyle ayrıldı. İlginç olan nokta ise tam 188 gündür yenilmeyen Trabzonspor'un son yenilgisini de yine Galatasaray'dan ve Ali Sami Yen'de almış olmasıydı.

Geçen sezonun 30. haftasındaki maç 1-0 Cim Bom'un üstünlüğü ile bitmişti. Bu arada teknik direktör Ersun Yanal da Trabzonspor'un başında çıktığı 3. Galatasaray sınavını da kaybetti.

Tayfun işi bozdu
Maçın ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal oyun ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalar yaptı. Karşılaşmaya iyi başladıklarını, ancak kontrolü ellerinde tuttukları bir anda gol yediklerini söyleyen Bordo-Mavililer'in hocası şunları söyledi:

“Keşke Tayfun'u oyundan almak zorunda kalmasaydık. Çünkü kurgu değişti, ama kalsaydı atılabilirdi. Biz son vuruşlarda kötü işler çıkardık, rakibimiz ise daha günündeydi. İlerleyen haftalarda telafi etmek için çalışacağız, bunu yapacak kalitedeyiz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler