Trabzonspor'un Jokeri Hüseyin

Intertoto Kupası 3. tur ilk maçında FC Otelul Galati karşısında Çağdaş'ın kırmızı kart görerek oyun dışı kalmasından sonra stoper mevkiine geçen Hüseyin Çimşir, rövanş maçında da yine savunmada görev yapacak.Bordo-mavili takımın savunmasındaki isimlerden

Trabzonspor'un Jokeri Hüseyin

Intertoto Kupası 3. tur ilk maçında FC Otelul Galati karşısında Çağdaş'ın kırmızı kart görerek oyun dışı kalmasından sonra stoper mevkiine geçen Hüseyin Çimşir, rövanş maçında da yine savunmada görev yapacak.

Bordo-mavili takımın savunmasındaki isimlerden Çağdaş'ın kart cezalısı olması, Tayfun Cora'nın durumunun netlik kazanmaması, Tolga Seyhan'ın hazır olmaması, Risp'in sakatlığının devam etmesi ve genç futbolcu Selim'in ise tecrübesiz olması Teknik Direktör Ziya Doğan'ı savunmada yeniden kaptan Hüseyin'e yönlendirdi. Doğan, savunmada yaşanan sıkıntıyı kaptan Hüseyin ile gidermenin hesaplarını yaparken, Bordo-mavili futbolcu adeta takımın jokeri gibi görev yapıyor.

Futbol hayatına Trabzonspor'un altyapısında başlayan Hüseyin Çimşir, daha sonra A Takım'a alındı. Igor Nikolovski karşılığında Sakaryaspor'a kiralanan Hüseyin Çimşir, daha sonra Antalyaspor forması giydi. Özkan Sümer'in başkanlık yaptığı dönemde öze dönüş programı dahilinde tekrar Trabzonspor'a dönen milli futbolcu, Fatih Tekke'nin takımdan ayrılmasından sonra kaptanlık görevini üstlendi. İlk müdahalelerdeki başarısı ve soğukkanlı oyunu ile dikkatleri çeken milli futbolcu, geçen sezon yine savunmada yaşanan sıkıntı sebebiyle bazı maçlarda stoper olarak görev yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler