Trabzonspor'un istediği yıldızı şimdi de...

Devre arası transfer döneminde Trabzonspor'un gündemine giren ancak yüksek maliyeti nedeniyle transferinden vazgeçilen Ozan Tufan için İspanyol devi Atletico Madrid'in devreye girdiği öğrenildi. İspanyol devi Atletico Madrid, Bursaspor’un milli oyuncusu O

Trabzonspor'un istediği yıldızı şimdi de...

Devre arası transfer döneminde Trabzonspor'un gündemine giren ancak yüksek maliyeti nedeniyle transferinden vazgeçilen Ozan Tufan için İspanyol devi Atletico Madrid'in devreye girdiği öğrenildi.

 İspanyol devi Atletico Madrid, Bursaspor’un milli oyuncusu Ozan Tufan’ı takibine aldı. Trabzonspor’un transferin son gününde 8 milyon 750 bin Euro ve iki futbolcu önerisini reddeden Bursaspor'da teknik direktör Şenol Güneş de genç oyuncunun takımda kalmasını istemişti.

15 MİLYON EURO İSTENECEK

Atletico Madrid’in Türk yıldızı Arda Turan’ın menajeri Ahmet Bulut’la anlaşmasının ardından ismi İspanyol kulübüyle anılmaya başlanan genç yıldızın transfer iddiasına Bulut’tan yalanlama geldi. Ancak menajer Ahmet Bulut’un yaptığı yalanlamaya rağmen Atletico Madrid yetkililerinin genç yıldızı Balıkesirspor maçında izlediği ortaya çıktı. Bursaspor yönetiminin gelişmelerden haberdar olduğu ve Ozan Tufan için resmi teklif gelmesi durumunda bonservis olarak 15 milyon Euro gibi bir rakam isteme kararı aldığı bildirildi. Ozan için özellikle Arda Turan’ın da teknik direktör Simeone’ye olumlu referanslar verdiği belirtiliyor. Genç yıldızın Bursaspor’la 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler