Trabzonspor'un İstanbul hedefi 1 milyon!

Trabzonspor taraftarlarının önceki gün "şike" süreci nedeniyle TFF ve Fenerbahçe Kulübü yöneticilerini protesto ettiği yürüyüş için başkan İbrahim Hacıosmanoğlu;"Bu dava her Trabzonsporlunun namus davasıdır. Türk futbolunda adaletin tecelli etmesini istiy

Trabzonspor'un İstanbul hedefi 1 milyon!

Trabzonspor taraftarlarının önceki gün "şike" süreci nedeniyle TFF ve Fenerbahçe Kulübü yöneticilerini protesto ettiği yürüyüş için başkan İbrahim Hacıosmanoğlu;
"Bu dava her Trabzonsporlunun namus davasıdır. Türk futbolunda adaletin tecelli etmesini istiyoruz. Sadece bir teneke parçası kupanın peşinde değiliz ama Türk futbolunu kirleten kirli ellerin direncinin kırılmasını istiyoruz" dedi.

Başkan, bunun bir ihtar olduğunu belirterek, "İstanbul'da daha büyüğü olacak" yorumunu yaptı.
İşte Hacıosmanoğlu'nun sert ifadeleri:
"O İRADE VE YÜREK BİZDE DE VAR"
"Bizim bundan sonraki yol haritamız sadece o teneke parçası kupa değil, sadece Türk futboluna adil, adaletli bir düzenin gelmesi için yürüyüştür. Bu bizim namus davamızdır, gazamız mübarek olsun. Adaletsizliği ortadan giderip, Trabzonspor'un hakkını almak için bizde o irade ve yürek var"

"BU ONLARA BİR İHTAR OLSUN"
"Biz sadece Allah'ın adaletine inanıyoruz. Şampiyonluğumuzun verilmesini istiyoruz. İstanbul'da 3-5 bin kişi toplayıp, hatta para verip toplayıp kameralarla çok büyük kalabalık diye gösterenlere, biz kamera kullanmadan sınırsız bir destek alacağımızı gösterdik. Bu bir ihtar olsun"

"ADALETSİZLİĞİ BİTİRECEĞİZ"
"Ey adaletsiz düzenin destekçileri bu kalabalıktan utanmıyorsan oradaki iki özürlü kardeşimizin Samsun'dan buraya gelmesinden utanın. Biz bu adaletsizliği ortadan kaldıracağız. Eğer ki bu adaletsizliği ortadan kaldıran bir başkan olamazsam Cenab-ı Allah bana başkan olarak o koltukta oturmayı nasip etmesin"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler