Trabzonspor'un iskeleti yok

Mersin İdmanyurdu ve Lokoren galibiyetlerinin ardından Gaziantepspor  karşısında çok farklı bir kadro ile çıkan Trabzonspor beraberliği uzatma dakikalarında kurtardı.Bordo mavili takımın Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic'in kadro ile her maç oynaması ise

Trabzonspor'un iskeleti yok

Mersin İdmanyurdu ve Lokoren galibiyetlerinin ardından Gaziantepspor  karşısında çok farklı bir kadro ile çıkan Trabzonspor beraberliği uzatma dakikalarında kurtardı.

Bordo mavili takımın Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic'in kadro ile her maç oynaması ise tepkileri üzerine çekti. Ligin 7. haftası geride kalmasına rağmen takımın iskeleti oluşmaması takım üzerinde de olumsuz etkiler bırakıyor.

Ligdeki yabancı sınırlamasından dolayı da büyük sıkıntı yaşayan Trabzonspor'da buna rağmen yerli oyunculardaki kadro istikrarsızlığının tek sorumlusu olarak Halilhodzic gösteriliyor. Boşnak hocanın takım üzerinde çok oynadığına vurgu yapan taraftarlar ise ligin başında alt sıralara demir atılmasını hazmedemiyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler