Trabzonspor'un hedefi sınırsızdır

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, onuruyla temsil ettiği camialara yakışan bir anlayışla yola çıktıklarını ve bu yolda emin adımlarla yürüdüklerini belirterek, Trabzonspor'un hedefinin sınırsız olduğunu söyledi.Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trab

Trabzonspor'un hedefi sınırsızdır

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, onuruyla temsil ettiği camialara yakışan bir anlayışla yola çıktıklarını ve bu yolda emin adımlarla yürüdüklerini belirterek, Trabzonspor'un hedefinin sınırsız olduğunu söyledi.

Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor Dergisinin Aralık ayı sayısında yer alan yazısında, Onuruyla temsil ettikleri camialara yakışan bir anlayışla yola çıktıklarını belirterek, "Türk Futbolu hak ettiği Avrupa standartlarına ulaştırabilmek adına yola çıkan biz spor kulübü yöneticileri, önlerindeki tüm olumsuz koşullara rağmen her geçen gün üzerine biraz daha koyarak hizmet etmeliyiz. Zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklı bir anlayışla sadece kazanmaya odaklı değil, örnek teşkil edecek tutum ve davranış içinde mücadele eden bireyler ortaya çıkarmalıyız" dedi.

Hacıosmanoğlu, "Onuruyla temsil ettiği camialara yakışan bir anlayışla yola çıktık ve bu yolda emin adımlarla yürüyoruz. Ortaya çıkan tüm maddi ve manevi engellere rağmen özellikle UEFA Avrupa Lig mücadelemizde hayalimize bir adım daha yaklaştık. Kuşkusuz Trabzonsporumuzun hedefi sınırsızdır. Mücadele ettiği her kupayı kazanmak , en azından kazanacak kadar mücadele etmek misyonumuzun en önemli mihenk taşıdır. Kabul edilebilir tek gerçek taşıdığı Trabzonspor ruhuna yaraşır bir anlayış barındıran topluluklarla yoluna devam etmek ve öncü olmaktır. Bu anlayış, dışındakilere dışarıya atmaktadır, atacaktır. İşte bu gerçeği kabul edenler Trabzonspor'u her geçen gün biraz daha büyütecektir."dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler