Trabzonspor'un hayal olan transferleri!

Trabzonspor’un ara transferde renklerine katmak istediği ancak pazarlıkta başarılı olamadığı 3 önemli forvetin yeni dönemde transferlerine olanaksız gözüyle bakılıyor.Bordo-mavili kulübün başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun dönemin teknik sorumlusu Mustafa

Trabzonspor'un hayal olan transferleri!

Trabzonspor’un ara transferde renklerine katmak istediği ancak pazarlıkta başarılı olamadığı 3 önemli forvetin yeni dönemde transferlerine olanaksız gözüyle bakılıyor.

Bordo-mavili kulübün başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun dönemin teknik sorumlusu Mustafa Akçay’ın da  raporları doğrultusunda santrafor olrak gündemindeki ilk 3 isim Dembaba, Mame Diouf ve Gomis bu üç oyuncu için çok büyük çabalar harcanmasına karşı çeşitli nedenler ile transferleri gerçekleşmemiştir.

Yeni transfer döneminde isimlerin yeniden konuşulması gündemde Dembaba’nın kulübünde yedek oyuncuydu ve satışı gündemdeydi. Fakat Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde göstermiş olduğu performans ile takımının finallere taşımış bu nedenle dolayı satıştan çıkarıldı.

Gomis ise sözleşmesi biteceği için çok sayıda talep var. Transferinin Trabzonspor’a olmasının olanağı yok.

Diouf’un ise omuzu kırılmış sakat. Ne zaman sahalara döneceği henüz netlik kazanmadı. Forvet için bordo-mavililerin farklı alternatifler aradığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor