Trabzonspor'un gündemindeki yıldıza talip var!

Trabzonspor'un transfer gündeminde yer alan İsrailli futbolcu Bibras Natkho için Sevilla da devreye girdi, görüşmeler sekteye uğradı. Adrian ve Henrique’yi satan, Janko ile de yolları ayıran bordo mavili takımda 7 yabancı oyuncu bulunuyor.Bu sayıyı en az

Trabzonspor'un gündemindeki yıldıza talip var!

Trabzonspor'un transfer gündeminde yer alan İsrailli futbolcu Bibras Natkho için Sevilla da devreye girdi, görüşmeler sekteye uğradı. Adrian ve Henrique’yi satan, Janko ile de yolları ayıran bordo mavili takımda 7 yabancı oyuncu bulunuyor.

Bu sayıyı en az 3’e indirmek isteyen Trabzonspor’un yabancı oyuncu transfer gündeminde yer alan İsrailli futbolcu Bibras Natkho’ya La Liga’dan talipli çıktı. Bonservisini elinde bulunduran Natkho’ya imza parasının yanı sıra çok ciddi bir teklif yapan bordo-mavililer, Sevilla’ nın devreye girmesiyle sıkıntıya düştü. Trabzonspor transfer komitesinin Natkho’ya, "Kararını bir an önce ver" diyerek, fazla beklemeyeceğinin mesajını verdiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor