Trabzonspor'un gündemindeki isim imzayı attı!

Son günlerde adı sıkça Trabzonspor ile de anılan İsveçli golcü John Guidetti, La Liga ekiplerinden Celta Vigo ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.John Guidetti, Celta Vigo'yla 5 yıllık sözleşme imzaladı. Celta Vigo resmi sitesinden yapılan açıklamada 23 yaşınd

Trabzonspor'un gündemindeki isim imzayı attı!

Son günlerde adı sıkça Trabzonspor ile de anılan İsveçli golcü John Guidetti, La Liga ekiplerinden Celta Vigo ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

John Guidetti, Celta Vigo'yla 5 yıllık sözleşme imzaladı. Celta Vigo resmi sitesinden yapılan açıklamada 23 yaşındaki İsveçli golcünün daha önce Manchester City, Feyenoord ve Celtic'te forma giydiği hatırlatıldı. Guidetti son yapılan Avrupa 21 Yaş Altı Futbol Şampiyonası'nda şampiyon olan İsveç'in kadrosunda yer alıyordu. Oyuncu yarın yerel saatle 11'de basına tanıtılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor