"Trabzonspor'un günahı yok!"

Şike soruşturması kapsamında ifadesi alındıktan sonra Trabzonspor’un Hollanda’daki kampına dönen bordo mavililerin genel sekreteri Hasan Yener, yaptığı açıklamada, “Trabzonspor olarak bugüne kadar hep sahada mücadele ettik. Saha dışı oyunlarla bizim işimi

"Trabzonspor'un günahı yok!"

Şike soruşturması kapsamında ifadesi alındıktan sonra Trabzonspor’un Hollanda’daki kampına dönen bordo mavililerin genel sekreteri Hasan Yener, yaptığı açıklamada, “Trabzonspor olarak bugüne kadar hep sahada mücadele ettik. Saha dışı oyunlarla bizim işimiz olmaz. Zaten yapılan araştırmalar Trabzonspor’un bu konuda her hangi bir günahının olmadığını açıkça ortaya koydu. Trabzonspor her yönüyle aklandı. Bizim mücadelemiz bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da hep sahada olacak. Bizim işimiz saha içindedir” dedi.

BU TURU GEÇMEK ZORUNDAYIZ, EN KÖTÜ İHTİMALLE AVRUPA LİGİ’NDE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ

“Asbaşkan Nevzat Şakar’ın sağlık durumu son derece iyi, herhangi bir sorunu yok” diyen Yener, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turundaki rakipleriyle ilgili olarak ise “Kuradaki rakiplerin hepsi birbirinden zorluydu. Benfica rakibimiz oldu. Gücü belli ama bizi bu turu kesin geçmek istiyoruz. Öncelikle bu turu kesinlikle geçmeyi düşünüyoruz. Amacımız Şampiyonlar Ligi’ne kalmak. Ama olmazsa mutlâka Avrupa Ligi’ne gitmek istiyoruz. Bunu başaracağız. Dinamo Kiev nispeten diğerlerinden daha zordu. Ama bir ayrım yapmak doğru değil” diye konuştu.

MÜKEMMEL BİR TRABZONSPOR GELİYOR

Trabzonspor’un sezona çok iyi gireceğini belirten Yener, “Uzun yıllardır en iyi hazırlandığımız kamplardan bir tanesi, takımda moraller son derece iyi. Yeni transferlerimizin uyum sürecinde hiçbir sorun yaşamadık. Herkes hemen kaynaştı. Takımda çok iyi bir hava yakaladık. Son Belçika şampiyonu Genk’e karşı takımımız mükemmel bir futbol oynadı; bu gelecek Trabzonspor’un habercisiydi. Mükemmel pas yapan, oyuna her şekilde hakim olan, çok gol pozisyonuna giren bir Trabzonspor vardı. Mükemmel bir Trabzonspor geliyor” dedi.

BURAK VE ENGİN SÖZLEŞME YENİLEYECEK

Burak ve Engin’le sözleşme yenileme aşamasında olduklarını kaydeden Hasan Yener, “Burak ve Engin’le sözleşme yenileme konusunda büyük ölçüde ilerleme kaydettik. Artık ufak tefek detayları hallediyoruz. Her iki futbolcumuzu da takımda kalmak istediklerini söylediler. O bakımdan hem Burak’ın hem de Engin’in Trabzonspor’da kalacağını ve sözleşmelerini uzatacağına inanıyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler