Trabzonspor'un Gözü Tahkim'de

Sivasspor maçının akıbetini merakla bekleyen bordo mavililer, perşembe günkü kararın Türk futbolu açısından da önem taşıdığını öne sürdü.Trabzonspor, perşembe günü Tahkim Kurulu'nun Sivasspor maçıyla ilgili yapacağı açıklamayı merakla bekliyor. Bordo mavi

Trabzonspor'un Gözü Tahkim'de

Sivasspor maçının akıbetini merakla bekleyen bordo mavililer, perşembe günkü kararın Türk futbolu açısından da önem taşıdığını öne sürdü.

Trabzonspor, perşembe günü Tahkim Kurulu'nun Sivasspor maçıyla ilgili yapacağı açıklamayı merakla bekliyor. Bordo mavililerin başkan yardımcısı Aydın Pişiren, adil bir karar beklediklerini vurguladı.

Pişiren, şu anda tam anlamıyla lige konsantre olduklarını ifade ederek, "Hedefimiz hafta sonu karşılaşacağımız Ankaragücü'nü evine puansız göndermek. Ancak onun öncesinde Tahkim Kurulu'nun Sivasspor maçıyla ilgili vereceği karar var. Bu karar, hem bizim hem de Türk futbolu açısından çok önemli. Trabzonspor'u zedelemeyecek bir karar çıkmasını bekliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor