Trabzonspor'un gözü Başkent'te

Ligin ilk yarısını Sivasspor ile aynı puanda zirve ortağı olarak tamamlayan Trabzonspor, ikinci bölümün ilk iki deplasmanı öncesinde bir rota belirlemiş ve en azından 4 puan hedefi çizmişti. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Fenerbahçe ile kozlarını paylaşan B

Trabzonspor'un gözü Başkent'te

Ligin ilk yarısını Sivasspor ile aynı puanda zirve ortağı olarak tamamlayan Trabzonspor, ikinci bölümün ilk iki deplasmanı öncesinde bir rota belirlemiş ve en azından 4 puan hedefi çizmişti. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Fenerbahçe ile kozlarını paylaşan Bordo-Mavililer, son dönemlerin en iyi futbolunu ortaya koymasına rağmen sahadan 1 puanla ayrılıp liderin puan olarak gerisine düşmüştü. Şimdi Karadeniz ekibinin önünde bir başka zorlu deplasman daha var. Trabzonspor bu kez yine zirve takipçilerinden Ankaraspor'a konuk oluyor. Kadıköy'den 1 puan çıkaran Ersun Yanal'ın ekibi, bu kez Başkent'te kazanıp rakiplerinin puan kaybını bekleyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler