Trabzonspor'un gözü Avrupa'da!

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında sahasında ağırladığı Fenerbahçe ile golsüz berabere kalmasına rağmen oynadığı futbolla ilerleyen haftalar için umut veren Trabzonspor, yüzünü Avrupa'ya çevirdi.Ligde henüz galibiyetle tanışamayan Trabzonspor, son maçta

Trabzonspor'un gözü Avrupa'da!

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında sahasında ağırladığı Fenerbahçe ile golsüz berabere kalmasına rağmen oynadığı futbolla ilerleyen haftalar için umut veren Trabzonspor, yüzünü Avrupa'ya çevirdi.

Ligde henüz galibiyetle tanışamayan Trabzonspor, son maçta ezeli rakibi Fenerbahçe ile evinde golsüz berabere kalmasına rağmen oynadığı futbol ile gelecek haftalar için umut verdi. Yeni bir takım kurmanın sancılarını yaşamanın yanı sıra, sakatlıklar nedeniyle birçok oyuncusunu kullanamayan teknik direktör Vahid Halilhodzic, şimdi ise takımını UEFA Avrupa Ligi'ne motive etmeye çalışıyor.

UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda, Ukrayna'dan Metalist Kharkiv, Polonya'dan Legia Warszawa ve Belçika'dan Lokeren takımlarıyla mücadele edecek olan Trabzonspor, ilk maçında Metalist Kharkiv takımıyla deplasmanda karşılaşacak. Fenerbahçe maçı sonrası bütün mesaisini bu maça ayıran teknik direktör Vahid Halilhodzic, futbolcularından da bütün enerjilerini bu maça vermelerini istedi. Rakibin maç kasetlerini izleyerek artı ve eksilerini not alan tecrübeli teknik adam, edindiği bilgileri oyuncularıyla yaptığı toplantılarda paylaşıyor. Takıma yeni katılan isimlerle de tek tek toplantılar yaparak takıma motive etmeye çalışan tecrübeli teknik adamın, takımla sadece 2 antrenman yapıp Fenerbahçe karşısına çıkan Waris ve Yatabare'nin performanslarından memnun olduğu belirtildi.

HEDEF ÜST TURLAR

Trabzonspor, geçtiğimiz sezon Avrupa kupalarında kulüp olarak tarihi bir başarıya imza attı. Eleme maçlarından çıkarak gruplara kalma başarası gösteren Karadeniz ekibi, bu yıl daha yukarıları hedefliyor. Bordo-mavililer geçtiğimiz yıl yer aldığı J Grubu'nu İtalya'nın köklü kulüplerinden Lazio'nun önünde lider tamamlayarak bir üst turda Juventus'un rakibi olmuştu. İki maçta da rakibine 2-0'lık skorlarla mağlup olan Trabzonspor, Avrupa kupalarına veda etmişti. Bordo-mavililer, Juventus maçına kadar 14 maçlık yenilmezlik serisi yakalamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor