Trabzonspor'un gol silahi Sustu

Trabzonspor' da Oscar Cardozo son 4 karşılaşmada ortalıkta görünmüyor. En son golünü 22 Mart'ta Akhisar önünde 2-0 kazanılan maçta atan Paraguaylı futbolcu o maçtan sonra ligde gol atmayı başaramadı.Konyaspor, Galatasaray, Beşiktaş ve dünkü Çaykur Rizespo

Trabzonspor'un gol silahi Sustu

Trabzonspor' da Oscar Cardozo son 4 karşılaşmada ortalıkta görünmüyor. En son golünü 22 Mart'ta Akhisar önünde 2-0 kazanılan maçta atan Paraguaylı futbolcu o maçtan sonra ligde gol atmayı başaramadı.

Konyaspor, Galatasaray, Beşiktaş ve dünkü Çaykur Rizespor maçında fileleri havalandıramayan Cardozo 2 hafta aradan sonra dün ilk 11'de görev aldı. Geçirdiği üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle Gençlerbirliği maçında forma giyemeyen geçen haftaki Beşiktaş karşılaşmasında ise sonradan oyuna dahil olan Paraguaylı futbolcu forvette Deniz Yılmaz ile görev yaptığı maçta etkisiz kalınca yerini 53'te Mustafa Akbaş'a bıraktı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor