Trabzonspor'un genç golcüsüne bir talip daha

Altınordu'da gösterdiği başarılı performansın ardından geçen sezonun başında 900 bin euro bonservisle Trabzonspor'a transfer olduktan sonra devre arasında Antalyaspor'a kiralanan ofansif orta saha oyuncusu Gökhan Karadeniz ile ilk temaslar gerçekleştirild

Trabzonspor'un genç golcüsüne bir talip daha
Altınordu'da gösterdiği başarılı performansın ardından geçen sezonun başında 900 bin euro bonservisle Trabzonspor'a transfer olduktan sonra devre arasında Antalyaspor'a kiralanan ofansif orta saha oyuncusu Gökhan Karadeniz ile ilk temaslar gerçekleştirildi.
 
Play off'tan Süper Lig'e adını yazdıran Antalyaspor'da 8 gol 8'de asistle oynayan Gökhan'ın Göztepe'de oynamaya sıcak baktığı ifade edildi. 
 
Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'ın da listesinde olan Gökhan ve kulübü Trabzonspor'la bir görüşme daha yapılacağı, transferin hafta başına kadar netleşeceği ifade edildi. 
 
Futbol yaşantısına Karacabeyspor'da start veren 25 yaşındaki Gökhan, Gemlikspor'da oynadıktan sonra profesyonel olarak Hatayspor'a adım attı. Bursa Nilüferspor ve Aydınspor 1923'te top koşturan Gökhan, Altınordu'da patlama yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler