"Trabzonspor'un galibiyeti çözüm sürecine..."

Türkiye'de siyasetin futbola bulaşması Türk Futbolu'nun bitirmişken bu kez de çözüm süreci futbola bulaşacak gibi görünüyor. Türkiye'de futbolu bitiren bu anlayışın son örneği Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın açıklamalarıyla gündeme geldi.Başbakan Yard

"Trabzonspor'un galibiyeti çözüm sürecine..."

Türkiye'de siyasetin futbola bulaşması Türk Futbolu'nun bitirmişken bu kez de çözüm süreci futbola bulaşacak gibi görünüyor. Türkiye'de futbolu bitiren bu anlayışın son örneği Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın açıklamalarıyla gündeme geldi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bir basın mensubunun "Beşiktaş ve Trabzonspor'un zaferlerini nasıl buluyorsunuz" şeklindeki sorusuna şu yanıtı verdi: Her iki maçı da izleyemedim ama gazetelere baktım, muhteşem oynamışlar. 4-0 harika bir sonuç Beşiktaş için. Trabzonspor da güzel bir galibiyet almış, tebrik ederim. Umarım çözüm sürecine iki takımın da katkısı olur.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler