Trabzonspor’un forvetinden kötü haber

Trabzonspor’da  kadro dışı bırakılan Emre Güral Torku Konyaspor ile de anlaşma sağlayamadı.Trabzonspor’da kendisinden bir türlü istenilen verim alınmayan Emre Güral Torku Konyaspor ile anlaşamadı.Devre arası transfer döneminde Eskişehirspor ile idmanlara

Trabzonspor’un forvetinden kötü haber

Trabzonspor’da  kadro dışı bırakılan Emre Güral Torku Konyaspor ile de anlaşma sağlayamadı.

Trabzonspor’da kendisinden bir türlü istenilen verim alınmayan Emre Güral Torku Konyaspor ile anlaşamadı.Devre arası transfer döneminde Eskişehirspor ile idmanlara katılan ardından Bordo-Mavili yönetim tarafından geri çağrılan Emre Güral son olarak Torku Konyaspor’un gündemine gelmiş oyuncu KAP’a bildirilmişti.Futbolcu ile Torku Konyaspor yöneticileri arasında geçen pazarlıklar sonunda oyuncu yeşil beyazlı ekiple anlaşamadı.

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar Haber 61.Net Spor servisine yaptığı açıklamada,futbolcu ile görüşmelerimiz oldu fakat gelişen süreçte oyuncu ile anlaşamadıklarını belirterek transfere noktayı koymuş oldu.

Öte yandan Trabzonspor ile 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncu bu gece saat 00:00’a kadar hiçbir kulüple anlaşamaz ise Bordo-Mavili takımda kalmış olacak.

Haber 61 Spor Servisi / Tuncay LAKOT

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler