Trabzonspor'un eski yıldızı ile Ronaldo karşılaştı! Tansiyon yükseldi

Suudi Arabistan'da Cristiano Ronaldo ve Trabzonspor'un eski yıldızı Nwakaeme, öfkeleri ile karşılaşmaya damga vurdu.

Trabzonspor'un eski yıldızı ile Ronaldo karşılaştı! Tansiyon yükseldi

Al Nassr forması giyen Cristiano Ronaldo, Trabzonspor'un eski oyuncusu Nwakaeme'nin takımı Al Fayha ile golsüz berabere kaldıkları maç sonrası sinirlerine hakim olamadı.

Rakip futbolcu ve kulübeyle tartışan Portekizli yıldız, oldukça sinirli şekilde tünele gitti. Öte yandan Al Fayha forması giyen eski Trabzonsporlu Nwakaeme'nin de 90+1. dakikada oyundan alınırken gösterdiği tepki dikkat çekti.

Suudi Arabistan Pro Ligi 23. hafta maçında Al Nassr ile Al Fayha, golsüz berabere kaldı. Mücadele sonrası Al Nassr forması giyen Cristiano Ronaldo, oldukça sinirliydi.

Trabzonspor'un eski yıldızı ile Ronaldo karşılaştı! Tansiyon yükseldi

RONALDO ÇILDIRDI
Golsüz sona eren maçın ardından Al Nassr'ın dünyaca ünlü futbolcusu Cristiano Ronaldo, adeta çıldırdı. Kötü bir maç çıkaran Portekizli yıldız, son düdükle birlikte rakip futbolcu ve kulübeyle tartıştı.

NWAKAEME'DEN HOCASINA TEPKİ
Öte yandan Al Fayha forması giyen Anthony Nwakaeme, 90+1. dakikada değişiklik tabelasında numarasını görünce çok sinirlendi. Hocasına tepki gösteren futbolcu, tepkili bir şekilde oyundan çıktı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor