Trabzonspor’un eski yıldızı formayı giydi

Trabzonspor’da uzun yıllar forma giyen ve sergilediği disiplinsiz hareketler nedeni ile her dönem Bordo-mavili takımın gündeminden düşmeyen Custavo Colman ülkesine dönerek yeni takımı ile sözleşme imzaladı.2008-2009 sezonunda Belçika’nın Beerschot AC takı

Trabzonspor’un eski yıldızı formayı giydi

Trabzonspor’da uzun yıllar forma giyen ve sergilediği disiplinsiz hareketler nedeni ile her dönem Bordo-mavili takımın gündeminden düşmeyen Custavo Colman ülkesine dönerek yeni takımı ile sözleşme imzaladı.

2008-2009 sezonunda Belçika’nın Beerschot AC takımından Trabzonspor’a transfer olan ve 2014-2015 sezonuna kadar Bordo-Mavili takımda görev yapan Colman bu dönemler arası Trabzonspor’da hep konuşulan futbolcuların başında geldi.

Son olarak Bordo-Mavili takımda kadro dışı bırakılan ve ardından sözleşmesi feshedilen oyuncu transfer döneminde bazı süper lig takımları ile adı anılmasına rağmen yeniden ülkesine dönerek Rosario Central takımının formasını giymeye başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor