Trabzonspor’un eski teknik direktörüne teklif yağıyor

1461 Trabzon teknik direktörlüğü yaptığı dönemde adından söz ettiren ve Trabzonspor teknik direktörlüğüne getirilen Mustafa Akçay, takım içindeki dengeler adına yönetimle karşı karşıya gelip istifa etmişti.Trabzonspor’dan ayrılmasının ardından Akisar Bele

Trabzonspor’un eski teknik direktörüne teklif yağıyor

1461 Trabzon teknik direktörlüğü yaptığı dönemde adından söz ettiren ve Trabzonspor teknik direktörlüğüne getirilen Mustafa Akçay, takım içindeki dengeler adına yönetimle karşı karşıya gelip istifa etmişti.

Trabzonspor’dan ayrılmasının ardından Akisar Belediyespor ile anlaşan ve lige fırtına gibi başlayan Manisa ekibinde ligin ikinci yarısında arka arkaya gelen başarısız sonuçların ardından istifa eden başarılı teknik adam Akçay'a komşu Azerbaycan’dan teklifler yağıyor.

Azerbaycan’dan 3 takımın yakın markajına giren Mustafa Akçay’ın gelen teklifleri incelediği iddia edildi. Öte yandan PTT 1. Lig ekiplerinden Osmanlıspor’un Osman Özköylü’nün istifasının ardından  Mustafa Akçay ile görüştüğü ancak bu transferin o dönem gerçekleşmediği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor