Trabzonspor'un eski hocası imzalıyor

2014 Dünya Kupası'nda 2. tura kadar çıkma başarısı gösterdikten sonra Trabzonspor'un başına geçen, ancak sezon sonunu göremeden takımdan ayrılan Vahid Halilhodzic'in yeni takımı belli oldu.Japonya, Asya Kupası'nda beklentilerin altında kalmış ve çeyrek fi

Trabzonspor'un eski hocası imzalıyor

2014 Dünya Kupası'nda 2. tura kadar çıkma başarısı gösterdikten sonra Trabzonspor'un başına geçen, ancak sezon sonunu göremeden takımdan ayrılan Vahid Halilhodzic'in yeni takımı belli oldu.

Japonya, Asya Kupası'nda beklentilerin altında kalmış ve çeyrek finalde Birleşik Arap Emirlikleri'ne penaltı atışları sonucunda elenmişti. Japonya Futbol Federasyonu da bu olaydan sonra Meksikali Javier Aguirre'nin görevine son vermişti. Teknik direktör arayışlarına başlayan Japonya, Trabzonspor'dan ayrılan Bosnalı Vahid Halilhodzic ile anlaşmaya vardı. Trabzonspor'dan yıllık 1 milyon 680 bin Euro kazanan Halilhodzic, Japonya'dan ise yıllık 2 milyon 200 bin Dolar alacak. Halilhodzic, Japonya'nın başına 12 Mart'ta resmen geçecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor