Trabzonspor'un en büyük sorunu

Trabzonspor-Sivasspor maçında gol yollarında sıkıntı çektiği görüldü, Umut ve Gökhan Ünal gol pozisyonlarına girdi ve maalesef arzu edilen gol bir türlü atılamadı. Sivasspor maçında çektiğimiz bir fotoğraf Trabzonspor'un neden gol atamadığını gözler önüne

Trabzonspor'un en büyük sorunu

Trabzonspor-Sivasspor maçında gol yollarında sıkıntı çektiği görüldü, Umut ve Gökhan Ünal gol pozisyonlarına girdi ve maalesef arzu edilen gol bir türlü atılamadı.

 

Sivasspor maçında çektiğimiz bir fotoğraf Trabzonspor'un neden gol atamadığını gözler önüne seriyor.

 

İşte o fotoğraf:

 

 

 

Fotoğrafta da görüldüğü gibi Trabzonspor'un iki golcüsü Gökhan Ünal ve Umut Bulut birbirlerine yapışık ikizler gibi oynuyor.

 

 

Trabzonspor'un efsane hocası Ahmet Suat Özyazıcı, aylar öncesinde haber61.net'e yaptığı açıklamada Trabzonspor'un Umut ve Gökhan Ünal ile gol yollarlında sıkıntı yaşayacağını vurgulamıştı.

 

Ahmet Suat Özyazıcı şunları söylemişti

 

GÖKHAN, UMUT BİRBİRİNİ TAMAMLAMIYOR

“Gökhan Ünal daha önce gol ralı oldu. Ama dünya futboluna baktığımız zaman böyle 2 tane santroforun birbirini tamamlaması mümkün değil, yani Umut ile Gökhan'ın birbirini tamamladığı yoktur, dünyada bütün takımların çoğu 2 santrofor birbirini uç adamı olarak oynatır, öbürünü ise yardımcı olarak oynatıyor. O yardımcı olarak oynattıkları adam daha çok oyuncu kurucu ve gerektiğinde gol yapabilen bir adamdan oluşuyor. Ona baktığımız da bu ikili birbirini tamamlamıyor. Çünkü ikisi de oynatılmaya muhtaç oyuncular”

 

Bu konu ile ilgili olarak Gökhan Ünal ile yıllarca futbol oynayan kayserispor'un kaptanı Ragıp'ta haber61.net'e yaptığı özel açıklamada; Gökhan Ünal ile Umut'un sahada uyumlu bir ikili olmadığını ifade etti.

 

İşte Ragıp'ın açıklamasından bir kısım:

 

"Ragıp ,eski takım arkadaşı Gökhan Ünal'ın dışarıdan bakıldığında  Umut ile çok uyumlu gibi durmadıkları hissi verdiğini ifade ederek” Tabiî ki bizler dışardan bakıyoruz.Böylede olmayabilir. Ancak sahada çok iyi bir ikili gibi durmuyorlar.Biz yanılmış da olabiliriz. Eğer aralarında uyumsuzluk , üzerlerinde Trabzonspor forması giymenin verdiği ağırlık  varsa ve onlardan da , çok şeyler bekleniyorsa bunlardan olumsuz etkilenmeleri doğaldır . Gökhan bizim takımda çok  iyiydi"

 

Selahattin AYDINLI

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor