"Trabzonspor'un durumu bizi ilgilendirmez"

Trabzonspor'un bu hafta sahasında ağırlayacağı Torku Konyaspor'un Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Trabzonspor maçından puan veya puanlar almak  istediklerini söyledi.    Baydar, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, Süper Toto Süper  Lig'in 6. haftasınd

"Trabzonspor'un durumu bizi ilgilendirmez"
Trabzonspor'un bu hafta sahasında ağırlayacağı Torku Konyaspor'un Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Trabzonspor maçından puan veya puanlar almak  istediklerini söyledi. 
 
Baydar, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, Süper Toto Süper  Lig'in 6. haftasında oynadıkları Mersin İdmanyurdu maçında kendi sahalarında ilk  galibiyeti aldıklarını anımsattı. 
 
Takımın her geçen hafta daha uyumlu bir oyun ortaya koyduğunu anlatan  Baydar, bu durumun kendilerini son derece sevindirdiğini ifade etti. 
 
Baydar, yeşil beyazlı oyuncuların bir arada daha çok vakit  geçirdiğini, bunun da sonuca olumlu yansıdığını dile getirerek, "Geride kalan 6  hafta sonunda takımımız 9 puan topladı. Son haftalardaki çıkışımızın ve  performansımızın ilerleyen haftalarda da süreceğine kanaatim tamdır. Bu anlamda  teknik heyetimize ve oyuncularımıza güvenimiz sonsuzdur" diye konuştu. 
 
Süper Toto Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor'a konuk olacaklarını  hatırlatan Baydar, "Bizi ilgilendiren tek nokta rakibin durumu değil. Kendi  işimize bakarak, elimizden gelenin en iyisini ortaya koymak ve Trabzonspor  maçından puan veya puanlarla dönmek istiyoruz. İnşallah güzel bir sonuçla  deplasmandan Konya'ya döneriz" ifadelerin kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor