Trabzonspor'un da gündemine gelmişti, transfer oluyor

Kocaelispor forması giyen Gökdeniz Bayrakdar'ın yeni takımı belli oldu

Trabzonspor'un da gündemine gelmişti, transfer oluyor

Devre arası transfer döneminde adı Trabzonspor ile anılan ve Trabzonsporlu olduğu bilinen Kocaelispor forması giyen Gökdeniz Bayrakdar Beşiktaş'a transfer oluyor

'Transfer akşam resmiyet kazanacak'
Gökdeniz Bayraktar'ın transfer süreciyle ilgili konuşan Kocaelispor Kulübü Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Gökdeniz Bayraktar'a Süper Lig'den 3 kulüp resmi transfer teklifi yaptı. Antalyaspor, Denizlispor ve Beşiktaş... Gökdeniz'in devre arasında transferi Denizli'ye olacaktı fakat prosedüre takıldı. Az önce Beşiktaş ile transfer görüşmesinden çıktım. Akşam bu transfer resmiyet kazanacak. Şu anda Beşiktaş'a çok yakınız." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş, Gökdeniz Bayraktar için ne kadar ücret ödeyecek?
Anlaşmanın şartlarından da bahseden Başkan Üzülmez, "Biz, Gökdeniz ile olan sözleşmemizde, "Kocaelispor'un rızası olmadan başka bir kulübe gidemez" maddesini eklemiştik. Gökdeniz, Kocaelispor'da yetişti ve kulübe bir yetiştirme bedeli kazandıracak. Bu miktar TFF'nin belirlediği yetiştirme bedelinden fazla, bu miktarı şu anda açıklayamam. Gökdeniz sezon sonuna kadar bizimle devam edecek ve gelecek sezon gittiği takımda kiralık olarak gönderilme durumu olursa öncelik Kocaelispor'un olacak ve kiralama ücreti ödenmeyecek. Gökdeniz Bayraktar'ın ikinci satışından da pay hakkımız olacak, bu miktar da %10 un altında olmayacak." dedi.

Gökdeniz Bayrakdar’ın Kocaelispor ile sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor. Bu sezon TFF 3. Lig’de mücadele eden Kocaelispor’da sergilediği performansl

Ajansspor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor