Trabzonspor'un bu takıma şansı tutmuyor

Akhisar Belediyespor ile Trabzonspor yarın Manisa 19 Mayıs Stadyumunda oynayacakları maçla birlikte 7.kez karşı karşıya gelecekler.İki takım arasında bugüne kadar 5 lig maçı 1'de Ziraat Türkiye Kupası maçı oynandı. Söz konusu karşılaşmalarda bordo-mavili

Trabzonspor'un bu takıma şansı tutmuyor

Akhisar Belediyespor ile Trabzonspor yarın Manisa 19 Mayıs Stadyumunda oynayacakları maçla birlikte 7.kez karşı karşıya gelecekler.

İki takım arasında bugüne kadar 5 lig maçı 1'de Ziraat Türkiye Kupası maçı oynandı. Söz konusu karşılaşmalarda bordo-mavili takım 1 galibiyet elde ederken Akhisar Belediyespor ise 3 galibiyet elde etti. 2 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. İki takım arasında Trabzon'da oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçı golsüz beraberlikle sonuçlanmıştı.

TRABZONSPOR'UN DEPLASMANDA GALİBİYETİ YOK

Trabzonspor'un, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki rakibi Akhisar Belediyespor karşısında şansı pek tutmuyor. Bordo-mavililer deplasmanda oynadığı maçlarda rakibi karşısında galip gelemedi. Bordo mavililer, deplasmanda 3-0, 1-0 ve 1-1'lık sonuçlarla sahadan ayrılarak rakibine üstünlük sağlayamadı. İki takım arasında oynanan maçlarda Karadeniz ekibi 6 gol atarken kalesinde ise 10 gol gördü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler