Trabzonspor'un bayan Gürcüleri

Bayanlar Futbol Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor'da, Gürcü oyuncular Kristina ve Tatiana, bordo-mavili takımda Arçil ve Şota gibi başarılarından söz ettirmek istiyor. Trabzonspor'da kaleci olarak görev yapan 21 yaşındaki Kristina ve forvet mevkinde oyna

Trabzonspor'un bayan Gürcüleri

Bayanlar Futbol Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor'da, Gürcü oyuncular Kristina ve Tatiana, bordo-mavili takımda Arçil ve Şota gibi başarılarından söz ettirmek istiyor.

Trabzonspor'da kaleci olarak görev yapan 21 yaşındaki Kristina ve forvet mevkinde oynayan 18 yaşındaki Tatiana, şampiyonluk yarışının zor geçeceğini, ancak bunun gerçekleşmemesi için bir nedenin olmadığını söylediler.

Gürcü bayan futbolcular, Arçil ve Şota gibi başarılarından söz ettirmek istediklerini belirttiler.

Trabzonspor'da ikinci sezonunu geçiren Kristina, 17 yaşından beri Gürcistan Milli Takım formasını giydiğini belirterek, şunları söyledi:
''Bir bayan olarak yabancı bir ülkede forma giymek zor. Ancak, Trabzon'a alıştım. Arkadaşlarım Tatiana da bana çok yardımcı oluyor. Bize burada her türlü imkan sağlanıyor. Böyle bir takımda forma giydiğim için mutluyum. Hedefimiz Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamaktır. Ben de kurtarışlarımla buna katkı sağlamak istiyorum. Trabzonspor'da Arçil ve Şota gibi başarılarımızdan söz ettirmek istiyoruz.''

Kristina, Türkçe'yi öğrendiğini ve çevresiyle rahatça iletişim kurduğunu, ilk sezonunu geçiren Tatiana'ya da bu konuda yardımcı olduğunu söyledi.
Tatiana ise 16 yaşında milli takıma seçildiğini belirterek, ''Trabzonspor'da ilk sezonumu geçiriyorum. Kristina sayesinde uyum sorununu aşmaya çalışıyorum. İlk 2 haftayı galibiyetle kapadık. Ben de bir gol attım. Şota, Trabzonspor'da gol kralı olmuştu. Ben de bayan takımında gol kralı olmak istiyorum. Bunun için elimden geleni yapacağım. Arçil ve Şota gibi burada başarılarımızdan söz ettirmek istiyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler