Trabzonspor'un başkanlarına ceza yağdı

PFDK'nın önceki gün 180 gün hak mahrumiyeti ve 210 bin lira para cezası verdiği Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 1,5 yıllık kariyerinde en fazla ceza alan kulüp başkanları arasına girdi. Bordo-mavili kulüpte geçen sezonun başında göreve g

Trabzonspor'un başkanlarına ceza yağdı

PFDK'nın önceki gün 180 gün hak mahrumiyeti ve 210 bin lira para cezası verdiği Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 1,5 yıllık kariyerinde en fazla ceza alan kulüp başkanları arasına girdi. Bordo-mavili kulüpte geçen sezonun başında göreve gelen İbrahim Hacıosmanoğlu, şu ana kadar 290 gün men cezası aldı.

TRABZONSPOR’A REKOR CEZA

Süper Lig'de Fenerbahçe ile oynadıkları karşılaşma öncesi maçın hakemi Bülent Yıldırım'ı telefonla aradığı için eleştirilen Hacıosmanoğlu'na ayrıca şu ana kadar toplam 288 bin lira para cezası verildi. İbrahim Hacıosmanoğlu, kulüp sitesindeki açıklamaları nedeniyle dün tekrar PFDK'ya sevk edildi.

3 BAŞKAN REKOR KIRDI

Trabzonspor'da söz konusu sürede görev yapan 3 kulüp başkanı 512 gün men ve 363 bin lira ceza aldı. Mevcut başkan İbrahim Hacıosmanoğlu 290 gün ve 288 bin lira, selefi Sadri Şener 132 gün ve 65 bin lira ve önceki başkan Nuri Albayrak da 90 gün ve 10 bin lira ile cezalandırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor