Trabzonspor’un Başkan adayı konuştu

Trabzonspor’da yapılacak olan ilk kongre öncesi başkanlık seçimi için adaylığını açıklayan Emin Kahraman Haber 61. Net Spor servisine konuştu.Projeleri hakkında bilgi veren Kahraman doğru hamlelerle başarıyı yakalar ekonomiyi düzeltiriz ifadelerini kullan

Trabzonspor’un Başkan adayı konuştu

Trabzonspor’da yapılacak olan ilk kongre öncesi başkanlık seçimi için adaylığını açıklayan Emin Kahraman Haber 61. Net Spor servisine konuştu.Projeleri hakkında bilgi veren Kahraman doğru hamlelerle başarıyı yakalar ekonomiyi düzeltiriz ifadelerini kullandı.

Trabzonspor’da gözler mart ayında Yargıtayın verecek olduğu karara çevrilirken başkan adaylığı için çalışmalarını sürdüren isimler nabız yoklamayı sürdürüyor.

"ARTIK ZAMANI GELMİŞTİ"

Trabzonspor’da 3 başkanla yöneticilik yaptığını belirten Emin Kahraman Genelde başkan adayları ortaya kongreye birkaç hafta kala ortaya çıkardı . Kulübe aday olanların ne projelerini sorgulayabilirdik nede bunları nasıl hayata geçirebileceğini. Trabzonspor başkanlığı hep kafamın bir yerinde vardı .  Önemli olan her şeyinizle buna hazır olmanız . Doğru zamanın bugün olduğuna karar verdim ve çok sevdiğim Trabzonspor’umuzun  başkanlığı için kolları sıvadım dedi.

"BİRLİKTELİĞİ SAĞLAMAK OLMAZSA OLMAZIM"

Önceliğinin camiada ki bölünmüşlüğü ve kırgınlıkları ortadan kaldırmak olduğunu ifade eden Kahraman, Trabzonspor’un bütün değerlerini ziyaret edip düşüncelerimi onlarla paylaşacağım . Camia tek yumruk olmazsa başarı asla gelmez. Milyon dolarlık takım kurarsınız ama camiada birlikteliği sağlayamadıktan sonra atılan hiçbir adımın anlamı olmaz.

"DOĞRU HAMLELERLE BAŞARIYI YAKALAR EKONOMİYİDE DÜZELTEBİLİRSİNİZ"

Trabzonspor’un borcu ürkütücü geldiğini belirten Emin Kahraman, ancak  elinizdeki gelirleri doğru kullanır ve kulübü gelir getirici kaynakları üretirseniz bu borcun altında kalkabilirsiniz. Bu kulüp tarihinde bu kadar borç görmedi. Ama çok daha zor günler yaşadı. O badireleri atlatan Trabzonspor güçlü bir yönetimle doğru hamleler yaparsa  takımımızın eski günlerde olduğu gibi yine başarılarıyla ve şampiyonluklarıyla gururu duyarız . Bir çok geliriniz temlikli elbette ki Sıçak para olmadan dönem şansınız yok . gerekli olan bütçeyi hazırlayıp ekonomik olarak sorun yaşamayacağız.

" BÜTÜN DEĞERLERLE GÖRÜŞECEĞİM"

Allah nasip ederde  Trabzonspor’un başkanlık koltuğuna oturursam Trabzonspor’a emeği geçmiş eski futbolcularla sık sık bilgi alışverişinde bulunacağını belirten Kahraman, kimisi profesyonel olarak kulübe hizmet edecek kimileri de gönüllü.Trabzonspor’un değerlerinin hepsiyle görüşeceğim bilgilerinden ve tecrübelerinden faydalanacağım. İlk kez biri erkenden aday olduğunu açıklıyor.   adaylığımı erken açıklamamın nedeni macera aramak değil Trabzonspor’umuzu bulunduğu yerden kurtarıp layık olduğu yerlere taşımaktır. Bunun için eksik gördüğümüz noktalar tespit edilecek bu zaman zarfında eksikleri giderme noktasında yapacaklarımızı kamuoyuyla proje dosyaları halinde paylaşacağım  birileri ‘ kongre ortamı yok neden adaylığını açıkladın’ diyebilir. Trabzonspor’un uzun süredir başarılı olamamasının nedeni başkan adaylarının son anlarda ortaya çıkmasıdır. Plansız , programsız aday olursanız  geldiğinizde tablo sizi şaşırtabilir. O nedenle erkenden camiaya aday olduğumu duyurup kulübü daha iyi yerlere getirmek için hazırlanma fırsatı bulacağım .

Emin Kahraman adaylığını birkaç hafta içinde basın toplantısıyla kamuoyuna duyuracağını belirtti.

Haber 61.Net Özel Haber / Tuncay LAKOT

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor