Trabzonspor'un Avusturya kampı başladı!

Trabzonspor Spor Toto Süper Ligin 2014-2015 sezonu hazırlıkları için bugün Avusturya’nın İnnsbruck kentinde kampa girdi.Öğlen saatlerinde Salzburg Havaalanına inen kafile, burada çok sayıda taraftar tarafından karşılanmasın ardından otobüsle kamp yapacakl

Trabzonspor'un Avusturya kampı başladı!

Trabzonspor Spor Toto Süper Ligin 2014-2015 sezonu hazırlıkları için bugün Avusturya’nın İnnsbruck kentinde kampa girdi.

Öğlen saatlerinde Salzburg Havaalanına inen kafile, burada çok sayıda taraftar tarafından karşılanmasın ardından otobüsle kamp yapacakları İnnsburck kentindeki otele geçtiler. Burada bir süre dinlenerek uçak yorgunluğunu atan Bordo mavililer ardından antrenmanlarını yapacakları tesislere geçtiler.  

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

Antrenman öncesinde Boşnak teknik adam Vahid Halilhodzic saha ortasında oyuncularla ve teknik ekiple bir toplantı yaptı. Toplantının ardından yapılan ilk antrenmanda bordo mavililer yaptıkları düz koşunun ardından açma germe hareketleri yaptılar.

Ayrıca Antrenmana romen oyuncu Bourceanu ağrıları olduğu için katılmayarak salonda çalıştı.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor