Trabzonspor'un Avrupa Ligi'ne katılabilecek mi?

 Trabzonspor, son Olağan Genel Kurul'da delegelerin oy birliği ile kabul ettiği finansal hamleleri hayata geçirmeye hazırlanıyor.  Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, UEFA Mali Fair-play şartlarına uygunluk neden

Trabzonspor'un  Avrupa Ligi'ne katılabilecek mi?
 Trabzonspor, son Olağan Genel Kurul'da delegelerin oy birliği ile kabul ettiği finansal hamleleri hayata geçirmeye hazırlanıyor. 
 
Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, UEFA Mali Fair-play şartlarına uygunluk nedeniyle, UEFA Kulüp Mali Kontrol Komitesi tarafından olağan inceleme sürecinden geçmiştir. Bu inceleme neticesinde, UEFA Kulüp Mali Kontrol Komitesi ile kulübümüz arasında bir sözleşme imzalanmıştır. Bu sözleşme kapsamında, ek süre alınarak 31.12.2014 tarihine kadar, kulübümüzün gelir gider dengeleri arasındaki farkı, 5 milyon Euro yasal sınırına çekmek zorunluluğu doğmuştur. Aynı sözleşme kapsamında UEFA gelirlerimizden 200 bin Euro mahsup edilmesi karara bağlanmıştır. Bu süre içinde, son Olağan Genel Kurul’da tüm delegelerin oy birliği ile kabul ettiği finansal hamleler hayata geçirilecektir. Süreç, 2014-2015 UEFA Avrupa Ligi müsabakalarına katılım konusunda risk teşkil etmemektedir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler