Trabzonspor'un adı mı değişiyor!

Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) Caprice Gold ile Trabzonspor'un görüşme halinde olduğunun bildirilmesi Trabzonspor yönetiminin geçtiğimiz hafta İstanbul'da kulübün isim hakkını satmak için Fadıl Akgündüz'ün sahibi olduğu şirketin sahipleriyle masaya

Trabzonspor'un adı mı değişiyor!

Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) Caprice Gold ile Trabzonspor'un görüşme halinde olduğunun bildirilmesi Trabzonspor yönetiminin geçtiğimiz hafta İstanbul'da kulübün isim hakkını satmak için Fadıl Akgündüz'ün sahibi olduğu şirketin sahipleriyle masaya oturulduğu iddia edildi.

KAP'A ÖNCEKİ GÜN BİLDİRİLDİ

Trabzonspor'un eskir bir yöneticisinin ise görüşmelerinin olumlu olduğunu ve sponsorluk değil, isim hakkı üzerinde yürütüldüğünü söyledi. Görüşmelerin KAP'a sponsorluk olarak bildirildiği ve basına sızdırılmaması yönünde karşılık sözler verildiği iddia edildi.  7 Nisan'da bildirilen görüşmelerin sonuçlanmadığı öğrenildi.

CAPRİCE GOLD TRABZONSPOR

Öte yandan yapımı devam eden Akyazı Stadyum'na da sponsor arayan Trabzonspor yönetimi çareyi Azerbaycan'da bulduğu bildirildi. Türkiye'de bir çok banka ya da şirketle görüşen ve bu görüşmelerden bir türlü sonuç alamayan yönetimin adını sır olarak sakladığı, Azeri bir Petrol şirketli ile görüş alışverişinde bulunduğu iddia edildi.

Engin Kara sosyal medyadan tepki gösterdi

Amatör Branşlar ve Stayyum sorumlusu iken tüm görevlerinden istifa eden Trabzonspor yöneticisi Engin Kara caprice Gold ile yaşanan sponspoluk görüşmelerine tepki gösterdi.

Trabzonspor'un parça parça satılmaya başlandığını, Divan kurulu ve şehrin büyüklerinin bu gelişmelere sessiz kaldığını ifade eden Kara şunları söyledi "Trabzonspor'um parça parça satılmaya başlanmıştır.Ama bizim büyüklerimiz hala daha uyuyor Jet Fadıl'a şehrimin ve büyük tutkusu olduğumuz Trabzonspor'un ismi pazarlanıyor, bizim divan kurulumuzdan ise çık çıkmıyor, şehrin dinamiklerinden çıt çıkmıyor. Haydi şanlı Trabzonsporlular şehrinize ve takımınıza sahip çıkın."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler