Trabzonspor'un 2010-2011'den beri...!

Aziz Yıldırım'ın Havaalanında Kağıthane Trabzonsporlular Derneği Başkanına saldırmasının yankıları sürerken bir açıklamada Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney'den geldi.Köksal Güney, Şiddeti hiçbir zaman onaylamadıklarını belirterek, "Sahada kazanıla

Trabzonspor'un 2010-2011'den beri...!

Aziz Yıldırım'ın Havaalanında Kağıthane Trabzonsporlular Derneği Başkanına saldırmasının yankıları sürerken bir açıklamada Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney'den geldi.

Köksal Güney, Şiddeti hiçbir zaman onaylamadıklarını belirterek, "Sahada kazanılan 2010-2011 şampiyonluğu masa başı oyunlarıyla elimizden alınmış. O sezondan bu sezona kadar hem kulüp hem de taraftarlar olarak hakkımızı almaya çalışıyoruz. Camiamızın sinirleri artık yıprandı. Hem maddi hem de manevi anlamda çok büyük bedeller ödedik. Haklı ile haksızın ayırılmadığı günlerden geçiyoruz. Başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu, 'Türk Futbolu kirlidir' açıklamasından sonra PFDK'ya sevk edilmiş. Bizim canımız 2010-2011 sezonundan bu yana yanıyor. Günahtır. Bir takımın sinirleriyle kimse bu kadar oynayamaz!" (SABAH)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor