Trabzonspor'un 18 oyuncusuna talip çıktı

Ofspor 18 oyuncuya talip oldu. Olcay Saral'dan Haber61'e açıklama

Trabzonspor'un 18 oyuncusuna talip çıktı

Haber61 – Spor Servisi - 3. ligde mücadele eden Ofspor, 1461 Trabzon’un küme düşmesi ve U21 liginin de kapanacak olması dolayısıyla Trabzonspor’un 1461 Trabzon ve U21 takımında oynayan 18 futbolcuya talip olduklarını belirtti.

Ofspor’un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda “Trabzonspor U21 ile 1461 Trabzon takımlarında forma giyen ve henüz Süper Lig seviyesinde olmayan gençlerin gelişimi için altyapıdaki 18 oyuncuya talip olduk. Yeniden Trabzonspor’a dönmeleri için onlar çok çalışacak biz gurur duyacağız” ifadelerine yer verildi.

Konu ile ilgili Haber61’e açıklamalarda bulunan Ofspor Başkanı Olcay Saral, “Bu aşamada isim vermenin doğru olmadığını ifade eden Saral “amacımız 1461 Trabzon takımının misyonunu devam ettirmek 3-4 oyuncunun Trabzonspor’un A takımına kazandırılacağını düşünüyoruz. 3-4oyuncunun da bize gelmeme olasılığı olabilir. Geri kalan 10 oyuncuya talip olduğumuzu Trabzonspor yönetimine bildirdik. Bu oyuncularla ilgili henüz verilmiş bir karar yok. Burada Ofspor’un amacı futbolcuların Trabzon’da kalmaları ve gelişimlerinin de Trabzonspor tarafından daha rahat takip edilmesini sağlamak. Önümüzdeki günlerde konunun Trabzonspor tarafından etliğe kazandırılmasını bekliyoruz” dedi.

Trabzonspor'un 18 oyuncusuna talip çıktı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor