Trabzonspor'u zarara uğrattı!

Trabzonspor eski Genel Müdürü Sinan Zengin icra müdürlüğüne başvurarak sözleşmesi gereği kulüpten 505 bin TL alacağını istedi. İcra müdürlüğünden gelen bu karara itiraz etmesi gereken kulüp avukatı A. Artan, yasal itiraz süresini geciktirince faizi ve  av

Trabzonspor'u zarara uğrattı!
Trabzonspor eski Genel Müdürü Sinan Zengin icra müdürlüğüne başvurarak sözleşmesi gereği kulüpten 505 bin TL alacağını istedi. İcra müdürlüğünden gelen bu karara itiraz etmesi gereken kulüp avukatı A. Artan, yasal itiraz süresini geciktirince faizi ve  avukat masrafıyla birlikte kulübün Futbol Federasyonu’nda ki 649 bin TL’lik gelirine el konulduğu iddia edildi.
 
Günebakış Gazetesi'nin haberine göre; Bir yılı aşkın süredir Trabzonspor’un avukatlığını yapan ve son yaptığı ihmalkarlık yüzünden bordo-mavili kulübün 649 bin lira ödemesine neden olan avukat Anıl Gürsoy Artan’ın hata ve ihmalkarlığının ilk olmadığı ileri sürüldü. Avukat Artan’ın Trabzonspor’a verilen iki ayrı cezaya da geçe itiraz ettiği için kulüp bu cezalardan da kurtulamamıştı. 
 
Şike davasına karıştığı iddiasıyla hakkında dava açılan ve yargılanan eski hakem Z.Ö.İ.’nin avukatlığını yaptıktan sonra Trabzonspor’da göreve getirilmesine bordo-mavili camia tarafından tepki gösterilen A  Artan’a yönelik tepkiler yerel basında yer almıştı. Trabzonspor eski avukatlarını gönderen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun tavrı merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor