Trabzonspor'u Mourinho bile kurtaramaz!

Trabzonspor’da sular durulmuyor. Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay’la yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör kim olacak sorusu sorulurken, yönetim kurulu üyesi Sebahattin Çakıroğlu, “Yönetim değişmeli, olağanüstü genel kurul olmalı” dedi ve

Trabzonspor'u Mourinho bile kurtaramaz!

Trabzonspor’da sular durulmuyor. Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay’la yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör kim olacak sorusu sorulurken, yönetim kurulu üyesi Sebahattin Çakıroğlu, “Yönetim değişmeli, olağanüstü genel kurul olmalı” dedi ve ağır eleştirilerde bulundu.

Çakıroğlu, “Hiç kimse bu zamanda genel kurul mu olur demesin. Her şey oluyor. Beni dahi kandırıp santrafor alıyoruz deyip de 5 tane 6 tane orta saha oyuncusu olan bir kulübe bir orta saha oyuncusu alıyorsanız geldiğimiz durum ortada. 20 tane yönetici var; aylardır hiç bir konuda yönetim kurulu toplantısı yapılmadı” ifadelerini kullandı.

"GENEL KURULA GİDİLMELİ"

Sebahattin Çakıroğlu, “İbrahim Hacıosmanoğlu’na açık açık söyledim. Bir yönetim yaptık. Yanlış yaptık. Trabzonspor yanlış yola saptı. Trabzonspor Yönetimi ve delegeleri de kulübüne sahip çıksınlar. Trabzonspor’un geleceği tehlike altındadır. İsterseniz Mourinho, isterseniz Fatih hocayı isterseniz cami hocasını getirin hiç fark etmeyecek. Trabzonspor şoförü olmayan bir otobüs gibi, frenleri de patlamış, yokuş aşağı gidiyor” dedi.

Deneyimli idareci Çakıroğlu, “Mustafa Reşit Akçay’ın bırakması işleri değiştirecekse kabul edelim; ama değiştirmeyecek. Neden değiştirmeyecek? Artık yönetim yapısının, düşüncenin değişmesi gerekir. Yönetim genel kurula gitmelidir” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler