Trabzonspor’u kupadan eledi şimdi ise...

Uefa Avrupa Ligi elemelerinde Trabzonspor’u kupada saf dışı bırakan Napoli Ukrayna temsilcisi Dnipro’ya elendi.Uefa Avrupa Liginde finalin adı dün akşam oynanan karşılaşmaların ardından belli oldu.Dün akşamın en büyük süprizi ise Ukrayna temsilcisi Dnipro

Trabzonspor’u kupadan eledi şimdi ise...

Uefa Avrupa Ligi elemelerinde Trabzonspor’u kupada saf dışı bırakan Napoli Ukrayna temsilcisi Dnipro’ya elendi.

Uefa Avrupa Liginde finalin adı dün akşam oynanan karşılaşmaların ardından belli oldu.Dün akşamın en büyük süprizi ise Ukrayna temsilcisi Dnipro’dan geldi. Trabzonspor’u Kupada 2 maçta aldığı galibiyetle saf dışı bırakan İtalyan Temsilcisi Napoli Kendi evinde 1-1 berabere kaldığı Dnipro karşısında dün akşam fazla bir varlık gösteremedi ve rakibine rövanşta 1-0 mağlup olarak kupadan elendi.

Uefa Avrupa Kupasındaki bir diğer finalist ise Sevilla oldu. Fiorentina’yı iki maçta da yenen İspanyol temsilcisi yine finalist oldu.En çok merak edilen soru ise 27 mayısta Warsawa’da oynanacak finali hangi takımın kazanacağı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor