Trabzonspor'u işportaya çevirdiler!

Trabzonspor Genel Menajeri Serhat Altıncı, tercüman Serkan Gürbüz'ün neden kulüple yollarını ayırdığını açıkladı.Altıncı, Gürbüz'ü kendisinin gönderdiğini belirterek " Trabzonspor kulübü alışveriş yeri değildir. Gaziantep'ten ucuz saat getirip personele,

Trabzonspor'u işportaya çevirdiler!

Trabzonspor Genel Menajeri Serhat Altıncı, tercüman Serkan Gürbüz'ün neden kulüple yollarını ayırdığını açıkladı.

Altıncı, Gürbüz'ü kendisinin gönderdiğini belirterek " Trabzonspor kulübü alışveriş yeri değildir. Gaziantep'ten ucuz saat getirip personele, oyunculara fiyatlara satma yeri hiç değildir. Herkes işini yapacak. Başka işler yapmaya kalkanlara müsaade etmedik." dedi.

Altıncı, Özer Hurmacı'yı kulüpte herkesin çok sevdiğini ve candan  gördüğünü söyleyerek "Takım içerisinde hiçbir futbolcuyla sorunumuz yok. Bu kulüpten gidenler halen daha içeriyi kötü göstermek ve karıştırmak istiyor. Yönetim bize verdiği görevi en iyi şekilde yaparak takımımıza katkı sağlamak istiyoruz. Bizler maçlara konsantre olmuşken bu tür durumlarla ilgilenmek durumunda kalmak bizi üzüyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor