Trabzonspor'u ince ince doğradı!

Trabzonspor dün Gaziantepspor'a yenilerek lig 4.'lüğünü geri alma şansını kullanamadı.Bu sezon hakem hatalarından canı çok yanan bordomavili takımın karşısına dünkü maçta da hakem Tolga Özkalfa sahne çıktı. Aynı Özkalfa ligin 16. haftasında 2-2 biten Balı

Trabzonspor'u ince ince doğradı!

Trabzonspor dün Gaziantepspor'a yenilerek lig 4.'lüğünü geri alma şansını kullanamadı.

Bu sezon hakem hatalarından canı çok yanan bordomavili takımın karşısına dünkü maçta da hakem Tolga Özkalfa sahne çıktı. Aynı Özkalfa ligin 16. haftasında 2-2 biten Balıkesir maçında da Fırtına'nın puanını gasp etmişti. 7. dakikada Balıkesirspor atağında Sercan, sağ kanattan son çizgiye kadar inmiş ve Musa'dan sıyrılıp ceza alanına girmiş ama ayağı takılarak yerde kalmıştı. Hakem Özkalfa, bu pozisyona 'penaltı' diyerek bordo-mavililerin tepkisini çekmişti.

Aynı Özkalfa dün de sahnedeydi. Gaziantepspor'un atağında Elyasa, ceza alanında Mustafa Akbaş'ın indirdi. Ancak Özkalfa devam dedi ve ardından ev sahibi öne geçti. Bu pozisyonda sakatlanan Akbaş ikinci yarıda kenara alındı. Maç içerisinde Ttabzonsporlu futbolculara çıkardığı kolay sarı kartlarla bordo mavilileri ince ince doğrayan Özkalfa özellikle orta saha mücadelelerinde rakibe basit fauller vermesi dikkat çekti. Taraftarlar maç sonrası sosyal medyada, "Nedir bu hakemlerden çektiğimiz" şeklinde binlerce mesaj yazdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor