Trabzonspor'u geride bırakacağız!

Belçika kampı dönüşü teknik direktör Michael Skibbe tarafından verilen 10 günlük izni tamamlayan Eskişehirsporlu futbolcular, tesislerde bir araya gelerek topbaşı yaptı.Teknik Direktör Skibbe, antrenman öncesi düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'de G

Trabzonspor'u geride bırakacağız!

Belçika kampı dönüşü teknik direktör Michael Skibbe tarafından verilen 10 günlük izni tamamlayan Eskişehirsporlu futbolcular, tesislerde bir araya gelerek topbaşı yaptı.

Teknik Direktör Skibbe, antrenman öncesi düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'de Galatasaray'ın ardından ikinci bir takım çalıştırmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, Eskişehirspor'un son yıllarda önemli başarılar elde ettiğini söyledi.

Hedefe ulaşmak için sistemli çalışacaklarını ifade eden Skibbe, şöyle konuştu: “Amacımız sadece İstanbul takımları değil Trabzonspor ve Bursaspor gibi takımlara daha yaklaşmak ve iyi bir yer elde edinmektir. Ben bu konuda katkıda bulunmak istiyorum. Uluslararası ve Türkiye'deki yaşadığım tecrübeleri Eskişehirspor'a aktarmak istiyorum. 9 Eylül'de başlayacak lige takımı iyi bir şekilde hazırlamak istiyorum. İlk hafta karşılaşacağımız rakibimizi merak ediyorum. Her şeyin uyumlu olması başarıyı da beraberinde getirecektir. Kartepe'de yapacağımız hazırlık kampına 23 kişilik çekirdek kadroyla gitmeyi düşünüyoruz. Başarılı olmak için oyuncunun takım içerisinde dinamik olması gerekiyor. Oyuncuları, uygun bir şekle, fiziğe dönüştürüp doğru bir harman yapıp sahaya yansıtmaya çalışacağız. Kadroyu öyle zenginleştirmeyi düşünüyoruz.”

Ivesa'yı zorlayabilecek ve Atilla'nın yerini doldurabilecek bir kaleci için gözlemlerinin devam ettiğine değinen Skibbe, şunları söyledi: “Stoper mevkisinde de Safet ve Diego var. Ayrıca Veysel de genç olmasına rağmen başarılı futbolcularımız arasında yer alıyor. Sezgin ile de bu mevkiyi doldurabiliriz. Bu mevkide sorun olduğunu düşünmüyorum. Taraftarımıza cesur ve ofansif bir futbol oynayan takım izletmek istiyoruz. Taraftarımızın her hafta sonu bizi desteklemeleri için sevinmelerini istiyoruz. Defansif alanda da kendimizi iyi bir şekilde hazırlayıp sağlam bir yere bağlamamız lazım. Ayrıldıktan sonra Galatasaray'ı takip etmeye çalıştım. Ondan evvel, Türkiye'ye gelmeden önce daha farklı ve ilgili takip ettim. Eskişehir'deki görüşmelerde tabi takip ettiğim için Eskişehirspor kadrosunu yüzde 70-80 oranında biliyordum. Her takım kendi takımını güçlendirmeye çalışıyor. Başta 3 İstanbul takımı... Bizim gibi hedefi yüksek olan Bursaspor, Gaziantepspor ve Trabzonspor hepsinin hedefleri yükseldiği için bizim de hedefimiz yüksek olacak. Bu saydığım takımları arkamızda bırakacağız. Basın ile direkt kontak kurmak istiyorum. İşinizi iyi yapmanız için elimizden geleni sağlayacağız.”

Çok sayıdaki kırmızı-siyahlı taraftar, takımın ilk idmanında futbolcu ve teknik heyeti yalnız bırakmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor