Trabzonspor'u durdurabilene aşk olsun!

UEFA Avrupa Ligi L Grubu 5. haftasında yarın Polonya'nın Legia Varşova takımıyla deplasmanda karşılaşacak Trabzonspor, Avrupa'da başarılı sonuçlarla dikkati çekiyor.Spor Toto Süper Lig'de bu sezon oynadığı 6 deplasman maçında 2 yenilgi, 3 beraberlik ve 1

Trabzonspor'u durdurabilene aşk olsun!

UEFA Avrupa Ligi L Grubu 5. haftasında yarın Polonya'nın Legia Varşova takımıyla deplasmanda karşılaşacak Trabzonspor, Avrupa'da başarılı sonuçlarla dikkati çekiyor.

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon oynadığı 6 deplasman maçında 2 yenilgi, 3 beraberlik ve 1 galibiyet alan bordo-mavililer, UEFA Avrupa Ligi'nde ise daha başarılı bir grafik gösteriyor.

Karadeniz ekibi, UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı son 10 deplasman maçında sadece 1 yenilgi aldı. 6 maçta galip gelen bordo-mavili takım, 3 maçtan da beraberlikle ayrıldı.

Trabzonspor, söz konusu dönemde geçen sezon ilk olarak UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda İrlanda'nın Derry City takımını 3-0, daha sonra 3. ön eleme turunda Belarus'un Dinamo Minsk takımını 1-0, play-off turunda eşleştiği Arnavutluk'un Kukesi takımını 2-0 mağlup etti. 

Grup maçlarında Kıbrıs Rum Kesimi'nin Apollon Limassol takımını 2-1, Polonya'nın Legia Varşova takımını 2-0 mağlup eden bordo-mavililer, İtalya temsicilisi Lazio ile 0-0 berabere kaldı. Lider olarak gruptan çıkan Trabzonspor, 2. turda İtalya'nın Juventus takımına deplasmanda 2-0 mağlup oldu.

Trabzonspor, bu sezon ise play-off turunda Rostov ile deplasmanda 0-0 berabere kalırken Ukrayna ekibi Metalist Kharkiv'i 2-1 mağlup etmeyi başardı. Karadeniz ekibi, en son Belçika'da oynadığı Lokeren karşısında ise sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

- Son 10 maç

Trabzonspor'un Avrupa'da oynadığı son 10 deplasman maçı ve aldığı sonuçlar şöyle:

2013-2014:

Derry City-Trabzonspor.................................: 0-3

Dinamo Minsk-Trabzonspor..........................: 0-1

Kukesi-Trabzonspor......................................: 0-2

Apollon Limassol-Trabzonspor.....................: 1-2

Legia Varşova-Trabzonspor..........................: 0-2

Lazio-Trabzonspor........................................: 0-0

Juventus-Trabzonspor..................................: 2-0

2014-2015:

Rostov-Trabzonspor.....................................: 0-0

Metalist Kharkiv-Trabzonspor.......................: 1-2

Lokeren-Trabzonspor...................................: 1-1

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor