Trabzonspor’u Başbakan’a kim şikayet etti?

Trabzonspor’un şike süreciyle ilgili yaptığı mücadelede TFF’nin engel olmaya çalıştığı yetmezmiş gibi bir yönetici de bordo mavilileri Başbakan’a şikayet etmişti.Trabzonspor’un haklı mücadelesi hakkında Başbakan’a yalanlarla dolu şikayet bildiren ismin TF

Trabzonspor’u Başbakan’a kim şikayet etti?

Trabzonspor’un şike süreciyle ilgili yaptığı mücadelede TFF’nin engel olmaya çalıştığı yetmezmiş gibi bir yönetici de bordo mavilileri Başbakan’a şikayet etmişti.

Trabzonspor’un haklı mücadelesi hakkında Başbakan’a yalanlarla dolu şikayet bildiren ismin TFF Başkan Vekili Servet Yardımcı olduğu ortaya çıktı.

Yardımcı’nın ismini bugün yapılan TFF Olağan Mali Genel Kurulu’nda Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu açıkladı. Hacıosmanoğlu Yardımcı’nın Trabzonspor’u Başbakan’a şikayet ettiğini belirterek “1 sene önce TFF Başkan vekili o sözü söyledi, bizim vermiş olduğumuz hukuk mücadelesini mevcut federasyonun başkan vekili Servet Yardımcı, bizim hukuki mücadelemizi şikayet etti. Bizi Başbakanımız'a şikayet etti. Kılıçdaroğlu'na, Bahçeli'ye şikayet ettiniz mi? “ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor