Trabzonspor'u 2 ay önceden uyarmıştı

Trabzonspor eski Asbaşkanlarından Hayrettin Hacısalihoğlu problemli olarak görevden ayrıldığı eski başkan Sadri Şener’e destek verdi.Eski asbaşkan Hacıosmanoğlu böyle şeylerin kesin kanıt olmadan kamuoyu ile paylaşılmasının son derece yanlış olduğunu beli

Trabzonspor'u 2 ay önceden uyarmıştı

Trabzonspor eski Asbaşkanlarından Hayrettin Hacısalihoğlu problemli olarak görevden ayrıldığı eski başkan Sadri Şener’e destek verdi.

Eski asbaşkan Hacıosmanoğlu böyle şeylerin kesin kanıt olmadan kamuoyu ile paylaşılmasının son derece yanlış olduğunu belirterek, “kişilere zarar verdiği gibi kulübümüze ve şike sürecine de büyük darbe vurur. Bu nedenle görevde ve sorumlu olan kişilerin özellikle bu tip hadiselerde çok daha dikkatli olması gerekir. Ben yönetimin yaptığı bu faaliyeti son derece yanlış, yersiz ve gerçeği yansıtmadığını düşünüyorum. Kaldı ki böyle bir hadisede başkanlık makamında oturan kişiler kendi şahsi kararı ile bu hareketi başlatmadan önce yönetimin kurulların hatta camianın bu konudaki kanaatine göre davranmak mecburiyetindedir” dedi. 

Dava konusu ile ilgili Trabzonspor yönetimi ile yaklaşık olarak 2 ay önce  görüştüğünü belirten  Hacısalihoğlu, “ Görüştüğüm yöneticilere böyle bir düşünceniz varsa önce olayı iyice inceleyin. O dönem görev yapan , başkan ve yönetimdeki o konu ile ilgili kişilerle bu düşüncenizi tartışın. Şayet tatmin olmuyorsanız Divan Kurul ile ve Divan üyeleri ile paylaşarak ondan sonra müracaatınızı yapın .dedim. Ama ne yazık kı dinlemediler ifadelerini kullandı.Bu olay Fenerbahçe’nin işine yarayacak”dedi

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor