Trabzonsporluların beklediği o oyuncu kadroda

Ersun Yanal önderliğinde Galatasaray ve Metalist maçlarıyla büyük çıkış yakalayan Trabzonspor’da bordo mavililerin Trabzonlu oyuncular arasında çok sevdiği Özer, Gençlerbirliği kadrosunda yer aldı. Orta sahada Mehemt Ekici ile iyi bir ikili olan Özer’in p

Trabzonsporluların beklediği o oyuncu kadroda

Ersun Yanal önderliğinde Galatasaray ve Metalist maçlarıyla büyük çıkış yakalayan Trabzonspor’da bordo mavililerin Trabzonlu oyuncular arasında çok sevdiği Özer, Gençlerbirliği kadrosunda yer aldı. Orta sahada Mehemt Ekici ile iyi bir ikili olan Özer’in performansı merak ediliyor. Avni Aker’de taraftarlarla buluşacağı için memnun olduğu gözlerinden okunan Özer, maçta bütün gücünü ortaya koyacak.

AKBAŞ 18'DE YOK

Tecrübeli teknik direktör ayrıca defansa Metalist maçında ilk 11’de yer almayan Musa Nizam’ı aldı. Mustafa Akbaş’ı ise yine ilk 18’e almadı. 

Metalist maçında 2 posizyonda Soner'in hamlelerine isyan eden Ersun Yanal, orta saha oyuncusu Soner'i Gençlerbirliği maçında kızağa çekerek yedek kulübesine aldı.

Öte yandan Ersun Yanal geldi savunma oyuncusu Aykut Demir yeniden 18 kişilik kadroya ise dahil edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor