Trabzonsporlulara dava açıyor

Haber61.Net / Haber Servisi - Türkiye'nin ve Dünyanın şikeleri nedeni ile yakından tanıdığı spor kulübü F. Bahçe, Trabzonspor taraftarlarını sürekli olarak mahkemeye verdiği öğrenildi. Özellikle şike olaylarının patlaması nedeni ile başlayan süreçte F. Ba

Trabzonsporlulara dava açıyor

Haber61.Net / Haber Servisi - Türkiye'nin ve Dünyanın şikeleri nedeni ile yakından tanıdığı spor kulübü F. Bahçe, Trabzonspor taraftarlarını sürekli olarak mahkemeye verdiği öğrenildi. Özellikle şike olaylarının patlaması nedeni ile başlayan süreçte F. Bahçe avukatları tazminat davası açmak için bir biriyle yarıştı.

2 BİNİ TRABZON'A 

Bordo Mavili taraftara en fazla dava ise; Aziz Yıldırım'a hakaret nedeni ile açıldı. F. Bahçe'nin sözde avukat ordusu bir yıl içerisinde 9 bin dava açarken bu davaların 2 Binini ise Trabzonspor taraftarları ve yöneticileri oluşturduğu öğrenildi.

DAVA KAZANAMIYORLAR 

Açılan davalarında bir diğer ayrıntı ise gözlerden kaçmadı. Sürekli olarak dava açma hevesli olan avukatların kazandığı dava sayısı ise sadece 400 ile sınırlı kaldı. F. Bahçe'nin yapmış olduğu bu uygulama ise sadece yıldırma politikası olduğu şeklinde ifade edildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor