Trabzonsporlular yürüyecek

Trabzonsporlu taraftarlar ülkenin çeşitli illerinde yürüyecekler.Trabzonspor taraftarları geçtiğimiz sezon boyunca yaşanan haksızlıklara karşı, “Tek ses, tek yürek” adı altında bir yürüyüş yapma kararı aldı. Tüm taraftarlar, bulundukları şehirde formaları

Trabzonsporlular yürüyecek

Trabzonsporlu taraftarlar ülkenin çeşitli illerinde yürüyecekler.

Trabzonspor taraftarları geçtiğimiz sezon boyunca yaşanan haksızlıklara karşı, “Tek ses, tek yürek” adı altında bir yürüyüş yapma kararı aldı. Tüm taraftarlar, bulundukları şehirde formaları ve atkılarıyla birlikte yarın saat 13.00’de belirlenen yerlerde yürüyüş yapacak. Yürüyüş, İstanbul’da Galatasaray Lisesi ve İstinye’deki Türkiye Futbol Federasyonu binası önünde yapılacak. Taraftarlar, Ankara’da da Güvenpark ve Türkiye Futbol Federasyonu binası önünde yürüyecek. Trabzon, Erzurum, Antalya, Bursa ve İzmir’de yürüyüş yapılacak olan diğer iller arasında yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler