Trabzonsporlular şoke olacak

İlhan Cavcav, HABERTÜRK TV'de Faik Çetiner'in sunumuyla yayınlanan Spor Türk programına telefonla bağlandı. Cavcav, Trabzonspor'u da yakından ilgilendiren açıklamalara imza attı.Cavcan konuşmasında şunları söyledi;"Fenerbahçe Galatasaray'la, Galatasaray F

Trabzonsporlular şoke olacak

İlhan Cavcav, HABERTÜRK TV'de Faik Çetiner'in sunumuyla yayınlanan Spor Türk programına telefonla bağlandı. Cavcav, Trabzonspor'u da yakından ilgilendiren açıklamalara imza attı.

Cavcan konuşmasında şunları söyledi;

"Fenerbahçe Galatasaray'la, Galatasaray Fenerbahçe'yle, Fenerbahçe Trabzonspor ile, Trabzonspor da Fenerbahçe ile uğraşıyor. Bunlar kara leke olarak tarihe yazılacaktır. Büyüklük Allah'a mahsustur. Bu 4 tane büyük kulübümüzün bir araya gelip birlik ve beraberliğe çanak tutması lazım. Ben TFF'nin yerinde olsam bu 4 kulübü, Türkiye 1. Ligi'nden ihraç ederim. Bundan daha iyi olmazsa şerefsizim. 14-13 kulüp de kalsak ben hayatta olduğum müddetçe vakfı dağıtmam. Ben yabancı oyuncu ile ilgili 6+2 kararı konusunda anlaştım. Tüm kulüplerden alınan onay ve noter imzasıyla yürürlüğe koyulacağı söylendi. Bunu engelleyen Sayın TFF Başkanı Yıldırım Demirören. Beni aradı, "Bu kağıtları bana göndermene gerek yok" dedi. "Bana, senin yaşlı olduğun için itiraz edemediklerini söyledirler" dedi. Ben de toplantıda bunu sordum. Kulüp temsilcileri, "Biz böyle bir şey demedik" dediler. Ben de "O zaman bu vakfın başkanlığını yapmam" dedim. İstifa ettim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor