Trabzonsporlular Aziz Yıldırım'ı bunalttı

Haber61 – Haber Merkezi – Türk Futbolunda “3 Temmuz” olarak bilinen şike davası 13 Ocak 2015’de İstanbul’da yeninden görülmeye başlandı. Duruşmadan 26 gün sonra ilginç diyaloglar ortaya çıktı. Çağlayan Adliyesi’ndeki davada Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırı

Trabzonsporlular Aziz Yıldırım'ı bunalttı

Haber61 – Haber Merkezi – Türk Futbolunda “3 Temmuz” olarak bilinen şike davası 13 Ocak 2015’de İstanbul’da yeninden görülmeye başlandı. Duruşmadan 26 gün sonra ilginç diyaloglar ortaya çıktı. Çağlayan Adliyesi’ndeki davada Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetici İlhan Ekşioğlu’nun yanı sıra Olgun Peker, Abdullah Başak, Ahmet Çelebi, Selim Kımıl hakim karşısına çıktı. Trabzonspor’un müdahil olduğu davaya Avukatlar katıldı.

Trabzonspor’un Avukatların Erdem Egemen’in sözleri ise duruşma salonuna yıldırım gibi düştü. Duruşma tutanaklarını ele geçiren muhabirimiz Şükrü Üçüncü, tüm detayları okurlarımıza aktardı.

İşte Erdem Egemen’in Aziz Yıldırım’ın tansiyonunu yükselttiği sözleri.

Meslektaşımın kumpas ile ilgili beyanlarına katılıyorum. Aziz Yıldırım’ın konuştuğu 22 tane hat tespit edilmiştir. 17/03/2011 tarihinde Aziz Yıldırım hakkında dinleme kararı alınmış 18/02/2011 tarihinde Aziz Yıldırım Turkcell CEO’suna Leyla Gasimova’nın dinelinim dinlenmediğini sormaktadır, Bizzat İlhan Ekşioğlu’nun “eğer biz yüz yüze konuşsaydık bu kadar tape ortaya çıkmazdı.” Şeklinde Aziz Yıldırım’ın beyanlarına yönelik beyanları vardır. Sanık Aziz yıldırım kumpas olduğunu iddia etmektedir. Ancak aynı tapelerle ilgili Trabzonspor’u UEFA’ya şikayet etmiştir. Burada yargılanmakta olan Fenerbahçe değildir. Şike yapan Aziz yıldırım ve arkadaşları dır. 6222 sayılı kanunun bir kumpas eseri değil normal bir yasama faaliyeti neticesi ortaya çıkmıştır. Bizzat Fenerbahçe Yöneticisi kanunun hazırlık çalışmalarında görev yapmıştır. Şike Vatan Millet kahramanlık meselesi değildir Onur haysiyet ve adamlık meselesidir.

Trabzonspor’un Avukatı bu açıklamaları yaparken Aziz Yıldırım’ın duruşma salonunda gergin olduğu ve sinirlendiği gözlemlendi. 

 

htmlimage.jpg

Son duruşmada yaşananlar devamı yarın haber merkezimizde yayınlanmaya devam edilecek… 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor