Trabzonsporlu yüzücü milli takımda

23 - 24 Nisan 2016 tarihlerinde Yunanistan'ın Selanik kentinde düzenlenecek olan Niovia Grand Prix Yıldızlar Şampiyonasında, mücadele edecek milli takım kadrosuna Trabzonspor Yüzme Kulübü sporcusu Sude Darıcalı ve antrenörü Hüseyin Özer çağırıldı.    Trab

Trabzonsporlu yüzücü milli takımda
23 - 24 Nisan 2016 tarihlerinde Yunanistan'ın Selanik kentinde düzenlenecek olan Niovia Grand Prix Yıldızlar Şampiyonasında, mücadele edecek milli takım kadrosuna Trabzonspor Yüzme Kulübü sporcusu Sude Darıcalı ve antrenörü Hüseyin Özer çağırıldı. 

Trabzon adına bir ilki gerçekleştiren Trabzonspor Yüzme kulübü başantrenörü Hüseyin Özer, yarışmaya çok iyi hazırlandıklarını, olimpiyatlara giden yolda bir basamak olan yıldızlar milli takım yarışından madalya ile dönmeyi planladıklarını, Türkiye’yi ve Trabzon'u en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi. 


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor