Trabzonsporlu taraftarlara saldırı

Trabzonspor'un Napoli ile bu gece oynayacağı maç öncesinde tansiyon yükseldi. Napoli şehrinin önemli meydanlarından San Pasquale ile Chiaia'nın kesiştiği noktada maçı bekleyen Trabzonsporlu taraftarlara saldırı oldu. Radio Marte'den Gianluca Gifuni'nin ve

Trabzonsporlu taraftarlara saldırı
Trabzonspor'un Napoli ile bu gece oynayacağı maç öncesinde tansiyon yükseldi. Napoli şehrinin önemli meydanlarından San Pasquale ile Chiaia'nın kesiştiği noktada maçı bekleyen Trabzonsporlu taraftarlara saldırı oldu.
 
Radio Marte'den Gianluca Gifuni'nin verdiği habere göre; Türk taraftarların toplandığı yere gelen bir mini-vanın içinden şişeler ve yabancı maddelerin atıldığını iddia etti. Türk taraftarların da buna karşılık verdikleri ve üzerinde Napoli forması olan bir Napolili taraftarlara saldırdıklarını iddia etti. İki tarafın birbirine yabancı maddeler atması ile devam eden olayların, polisin gelmesiyle sona erdiğini duyurdu.
 
Çıkan olaylardan sonra yaralanan bir Türk taraftarın, Vecchio Pellegrini'deki bir hastaneye kaldırıldığı bildirildi.
1(42).jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor