Trabzonsporlu Sofuoğlu'ndan dünya rekoru!

Dünya Supersport Şampiyonası'nda kazandığı şampiyonluklarla Türkiye'yi dünya arenasında başarılı şekilde temsil eden Kenan Sofuoğlu, 391 km/s hız yaparak dünya rekoru kırdı.   Trafiğe kapalı alanda hız denemesi yapan Sofuoğlu, son hızının 400 km/s üzerind

Trabzonsporlu Sofuoğlu'ndan dünya rekoru!
Dünya Supersport Şampiyonası'nda kazandığı şampiyonluklarla Türkiye'yi dünya arenasında başarılı şekilde temsil eden Kenan Sofuoğlu, 391 km/s hız yaparak dünya rekoru kırdı.
 
Trafiğe kapalı alanda hız denemesi yapan Sofuoğlu, son hızının 400 km/s üzerinde olduğu tahmin edilen motorla, her bir testte limitleri biraz daha zorlayarak rekor kırmaya çalıştı. İlk testlerde arka lastiklerde bazı ufak sorunlar yaşayan Sofuoğlu, son olarak saatte 391 km hıza ulaşarak dünya rekorunu kırdı. Sofuoğlu, H2R ile dünya üzerinde en yüksek sürate ulaşan isim oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler